Avand in vedere ca finala va avea loc azi la Iasi m-am gandit sa fac o statistica a celor doua echipe care poate va va ajuta in eventualitatea ca veti paria pe una dintre echipe

In saisprezecimile Cupei Romaniei SC Vaslui a batut pe Chimia Brazi, o echipa de liga a III-a cu scorul de 5 la 0 iar CFR 1907 Cluj a trecut cu 2 la 0 de Dunarea Galati, o divizionara secunda.

In optimi ambele echipe s-au calificat mai departe in urma unui scor identic in fata celor doua formatii de liga secunda care poarta numele de Gaz Metan.SC Vaslui
a trecut mai departe de Gaz Metan Medias iar CFR 1907 Cluj s-a calificat in fata celor de la Gaz Metan CFR Craiova.

In sferturi, gazul metan s-a dovedit benefic pentru ambele echipe deoarece, atat SC Vaslui cat si CFR 1907 Cluj au trecut cu scorul identic 1-o de formatiile de prima liga International Curtea de Arges respectiv Universitatea Craiova care, intamplator sau nu au acumulat la sfarsitul campionatului acelasi numar de puncte(36).

In semifinale SC Vaslui a pierdut in prima mansa la limita, 1-0 cu FC Brasov dar s-au revansat in retur cand au reusit sa inscrie de 4 ori fara sa primeasca vreun gol si au acces in finala fara probleme. CFR 1907 Cluj s-a calificat la limita in fata celor de la Dinamo Bucuresti cu un scor cumulat de 3-2 stabilit in cele doua manse.

Avand in vedere si rezultatele din Campionat unde CFR 1907 Cluj a terminat pe locul 1 iar SC Vaslui pe locul 3 cat si experienta mai vasta a celor de la CFR in dauna celor de la Vaslui putem presupune ca clujenii vor beneficia de un avantaj moral in meciul de la Iasi.

Parerea mea e ca vom avea parte de prelungiri si chiar de penalty-uri pentru ca fortele sunt foarte echilibrate desi nu s-ar parea. Nefiind un suporter al uneia dintre echipe le urez noroc si le doresc ca cel mai bun sa castige!