Desi sunt stelist si as vrea sa fie cati mai multi jucatori de la Steaua la echipa nationala trebuie sa recunoastem ca Tanase e doar o speranta si va ramane o speranta la fel ca Zicu, Mitea sau alti ratati din fotbal.

Tanase e un jucator talentat, tehinic, cerebral dar ii lipseste ceea ce fiecare jucator de fotbal trebuie sa detina; vointa. Vointa e singura calitate a unui jucator ce face diferenta pe teren. Ca dovada unii jucatori mai putin talentati care au vointa, au dorinta de a castiga vor deveni mult mai utili decat unul talentat dar cu ifose de vedeta. Vointa cred ca face diferenta pe teren, iar in Anglia si Germania e o conditie necesara pentru a deveni fotbalist. Vointa triaza loturile de tineri din pepinierele culuburilor mari, uneori e confundata cu rautatea, cu instinctul de a castiga orice competitie, orice meci.

Vointa e cea care face diferenta dintre golgheterul campionatului, Andrei Cristea si marea speranta Ianis Zicu. E clar cine e cel talentat dintre cei doi dar totusi Andrei Cristea si-a castigat dreptul de titular in dauna celui talentat... ce credeti ca face diferenta dintre cei doi?