Cei trei autori ai acestui blog comun dedicat sportului rege participa, dupa cum e si normal la Cupa Bloggerilor de la Cluj Napoca. E normal pentru ca ne place fotbalul, suntem bloggeri și vrem sa castigam orice competitie la care participam.

Desi ca suporteri suntem rivali (de moarte), faptul ca suntem prieteni in afara fotbalului poate, (si zic doar poate) va ameliora rivalitatea dintre noi si vom reusi sa formam o echipa intre noi dar si cu ceilalti coechipieri. Sper totusi ca pana la urma sistemul de joc propus de mine sa fie cel ales si de coechipieri si sa ne prezentam ca o echipa in care jucatorii creaza relatii de joc si automatisme nu doar sa aratam cat de mari fotbalisti suntem pemtru ca sincer... nu suntem.

Cu ocazia acestui articol fac si promisiunea ca in timpul partidelor de la Cupa Bloggerilor n-o sa dau indicatii, n-o sa reprosez nimanui nimic doar o sa incerc sa-mi incurajez coechipierii. In schimb le cer celorlalti daca vor sa facem o figura frumoasa sa creeze relatii de joc si automatisme fara de care o echipa campioana nu poate castiga.

Alaturi de noi e firma de web design Silkweb carora le multummim pentru sponsorizarea fara de care nu ne-am putea prezenta onorabil in aceasta competitie. Hai #BaiaMare!!!