Un nou sezon va incepe in curand, dar aceleasi probleme isi fac in continuare simtita prezenta: patroni corupti, cluburi cu dificultati financiare, fani violenti si "fideli" doar catorva cluburi "cu traditie". 

Oare o tara poate fi condamnata sa la un cerc vicios? Se pare ca da. Cati dintre noi mai spera intr-o competitive fotbalistica “pe bune”. Din orice unghi am incerca sa privim, semnele sunt nefaste. Tinerii talentati nu au sansa sa progreseze. Antrenorii devotati si cu ambitie cauta sa scape cat mai rapid din campionatul intern. In aceste conditii nu poate fi vorba de o competitie fecunda.

Imi amintesc cand mergem la stadion in divizia B si tribunele erau pline. Nu doar atat, dar erau chiar si familii care participau cu drag la spectacol.

Speram intr-o schimbare anuntata de succesul unor echipe precum CFR Cluj, Otelul Galati, Unirea Urziceni, Petrolul. In realitate a fost un start fals.


Mare pacat! Pe masura ce diferenta dintre generatii se accentueaza, iar parintii se simt tot mai indepartati de feciorii lor, se pierde o sansa incredibila de a petrece timp de calitate impreuna, urmarind o pasiune comuna.