Tin cu Steaua de mic, m-am uitat la aproape toate meciurile Stelei de la primul meci cand am zis ca o sa fiu stelst, sunt imlicat in fenomen 24/24 dar nu ma intereseaza cine are dreptate si unde e palmaresul.

Dn pacate suporterii de fotbal si ultrasii sunt niste dobitoci si imi pare rau ca fac parte dintre ei. Vreau sa ma distantez de suporterul obisnuit si ultrasul care are o opinie despre razboiul Armata/FCSB.

Putin imi pasa cine are dreptate si cum se va rezolva conflictul pentru ca e foarte greu sa intelegi din exterior ce s-a intamplat acolo, doar un noroc chior va face ca alegerea facuta sa fie cea corecta si sa rami la final alaturi de ADEVARATA STEAUA.

Eu sper ca in curand sa se dea un verdict si de acolo putem merge mai departe, mi se pare o prostie sa pronostichezi cine are dreptate si sa te alaturi unei parti in acest moment. Nu stiu cine v-a castiga si nu ma intereseaza, deocamdata ma t la meciurile FCSB si cu sigurnata o sa urmaresc si evolutia echipei Armatei daca acesta se va infiinta. Asa cred ca ar trebi sa faca orice suporter din afara conflictului pana la solutionare.